Διαδικασία / Οδηγός

1

Βήμα 1ο

Επικοινωνία

Μετά από σχετική επικοινωνία λύνουμε όλες σας τις απορίες τόσο τηλεφωνικά, όσο και με μια συνάντηση στο χώρο σας από κοντά. Αναλαμβάνουμε να σας δείξουμε ακριβώς το προϊόν και να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς και το κατάστημα σας. Για να προχωρήσει η διαδικασία θα πρέπει να δώσετε προκαταβολή το 40% της αγοράς ώστε να σας σταλθεί και ο εξοπλισμός που χρειάζεται για τη λειτουργία του νέου σας προγράμματος παραγγελιοληψίας.

Βήμα 1ο
2

Βήμα 2ο

Παραμετροποίηση

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαδικασία μεταμόρφωσης του καταστήματος σας σε ψηφιακό! Οι διαδικασίες που περιλαμβάνονται είναι:

1) Εγκατάσταση του προγράμματος στο χώρο σας με τα δικά σας προϊόντα
2) Υλοποίηση ιστοσελίδας eshop με δωρεάν hosting + όνομα χώρου
3) Aνέβασμα εφαρμογών στο Google Play & App Store.

Βήμα 2ο
3

Bήμα 3ο

Τελική έγκριση και εκμάθηση

Μετά το δικό σας τελικό OK σχετικά με την ιστοσελίδα και τα προϊόντα που πουλάτε αναλαμβάνουμε να σας μάθουμε το πως λειτουργεί το πρόγραμμα και το πως μπορείτε να ανανεώσετε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεται είτε για εσάς, είτε για τον πελάτη. Σε αυτό το σημείο τονίζουμε πως για οτιδήποτε μας χρειαστείτε παραμένουμε στη διάθεση σας και είμαστε έτοιμοι να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία ακόμα και μετά το τελικό στήσιμο για όσο έχετε ενεργό πακέτο BringFood.

Bήμα 3ο
4

Bήμα 4ο

Τελική πληρωμή και συντήρηση

Με την παράδοση του έργου πληρώνετε το υπόλοιπο ποσό που χρειάζεται για την αγορά του προγράμματος ενώ εμείς φροντίζουμε για την συντήρηση αυτού και την υποστήριξη σας.

Bήμα 4ο